Se spune ca sufletele pereche au trait candva o iubire atat de puternica intr-una din vietile anterioare, incat se intalnesc si in actuala viata, iar iubirea lor este la fel de profunda si intensa si reprezinta o continuare a dragostei de atunci.

Iubirea…este cel mai frumos sentiment de pe Pamant. Cand iubesti nu urmaresti nimic, iti doresti mai mult fericirea celuilalt decat fericirea ta.

Vrem sau nu sa acceptam, iubirea e singura energie din Univers pe care oamenii nu o pot controla.

Am avut parte de foarte multe intamplari frumoase. Venite la timpul potrivit.  Am invatat ca iubirea nu respecta reguli.

Sunt de parere ca fiecare are amintirile pe care le merita.

Si totusi  cat dureaza iubirea? Fix cat ne dorim noi…

Iubirea adevarata o intalnesti o singura data in viata, si asta daca ai noroc! Oamenii se cauta neincetat iar atunci cand se gasesc, se pierd in detalii. Nu cred ca iubirea vine, se duce, si se intoarce tot de acolo. Cred ca iubirea adevarata e una singura. Dar la fel de bine cred ca exista multe alte feluri de iubire.

Atunci cand iubesti pe cineva, cand esti indragostit de cineva, iti vine sa-ti strigi iubirea in gura mare, sa stie toata lumea despre omul minunat care te face sa zambesti in fiecare zi. Iubirea adevarata este impartasita de ambii parteneri.

Sunt cazuri cu oameni care uita ce au langa ei, care gresesc si pierd tot ce au “construit”.  Cum de sunt atat de orbi? Cum pot sa creada  ca pot iubi din nou cand sufletul-pereche il intalnesti o data in viata?

Cand renunti sa crezi in iubire si alegi oameni la intamplare, cand stii ca cel de langa tine nu e persoana potrivita, poti sa spui ca te minti singur, iubirea ta are un timp limitat, un final care va aparea mai devreme sau mai tarziu.

Iubirea e un sentiment pe care nu-l poti descrie in cuvinte, e fericire, e teama, e tristete, e emotie, e grija, e dorinta, e tot!

Oricat de puternici suntem avem nevoie de ea, avem nevoie de “protectie”, de apreciere, de liniste in suflet, de cineva care sa ne stearga lacrimile, de cineva care sa fie mereu acolo pentru noi, avem nevoie de fluturi in stomac, de imbratisari lungi, de cineva care sa ne inteleaga din priviri, de speranta ca totul o sa fie bine!

Iubirea inseamna sa intelegi fara explicatii, sa crezi fara dovezi, sa auzi fara cuvinte, sa vezi cu ochii inchisi, sa simti fara atingeri.- Nicolae Rotbasan

Iubirea nu e niciodata complicata, noi o facem sa fie! Niciodata nu iubim pentru un motiv anume. Iubim pur si simplu, si nu trebuie sa cautam sa intelegem de ce. Iubirea nu are ratiune, ea este adevarata ratiune!

Si daca am scris despre sentimentul asta minunat, vreau sa le urez inca o data prietenilor mei, Etidal si Adi, multa fericire si sa se iubeasca  mereu cum o fac acum! Sa nu indrazneasca sa se “piarda”cumva, iubirea lor e foarte frumoasa si a “trecut”prin multe!

image

image

image

image

image

image

 

IMG_3185

E o diferenta mare intre pe cine iubim, cu cine ramanem si pentru cine suntem destinati sa fim… Sa iubiti frumos, din tot sufletul!