Exista o multime de lucruri care conteaza in viata. Dar cele mai importante lucruri poate ca nu sunt lucruri in sine, ci sunt trairi.

Poate ca ce e mai important e ceea ce ne face sa simtim ca traim, e ceea ce ne misca din loc.

In viata, conteaza lucrurile care te fac sa vibrezi, care iti starnesc cele mai frumoase stari de spirit, care iti aduc zambete, multe zambete.
Dincolo de asta conteaza oamenii care iti sunt alaturi si care te ajuta sa traiesti momente si experiente memorabile. Conteaza oamenii care te iubesc si iti sunt alaturi neconditionat. Conteaza oamenii care apar in viata ta in cele mai “nehotarate” momente, atunci cand nu stii pe ce drum sa apuci. Conteaza oamenii care iti cunosc cele mai ascunse locuri ale mintii si inimii si nu te judeca. Conteaza cei care iti cunosc si partile mai putin bune dar raman mereu langa tine. Conteaza cei care iti arata ca meriti ceva mai bun. Conteaza cei cu care vibrezi!

Ceea ce traim azi se transforma in amintirea de maine.

Prezentul e cel care conteaza categoric dar daca prezentul nu ne-ar fi plin, nu am aduna nici amintiri. Si unele amintiri au așa un parfum aparte…

Cand ma gandesc la Cipru, primul lucru care imi vine in minte este apa cristalina, nisipul foarte fin si peisajele care te fac pentru zeci de minute sa nu te misti din acel loc, sa stai pur si simplu sa le admiri. Nu a fost o vacanta programata din timp, din contra!

Seamana foarte mult cu Creta, cel putin locul unde am stat, poate de asta mi s-a parut si atat de familiar totul. Poate de asta am avut acel sentiment de “deja-vu”.

Amintirile depind de noi. Avem atat de multe! Uneori ma intreb cum de nu le uitam, unde incap atatea ?!

Cred ca am lasat cate ceva din sufletul meu in locuririle de care m-am indragostit pana acum: in Creta, in Barcelona, in Gran Canaria si acum aici, in Cipru.

Dar oricat de frumoase ar fi locurile, conteaza si pe cine ai alaturi, conteaza si cu cine imparti zambetele!

Unele lucruri pe care le traiesti, nu le poti exprima in cuvinte. Si parca nici pozele nu te ajuta, insa ele sunt dovada vie ca ai fost acolo, ca ai trait, ca ai vibrat, ca a fost “prezent”, tot ce acum e amintire!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Sa-ti faci amintiri care sa-ti aduca zambetul pe buze cand ai nevoie de soare in suflet! Sa-ti faci amintiri pe care sa nu le povestesti nimanui de teama sa nu le ia din stralucire! Sa-ti faci amintiri, pentru ca din amintiri e facuta viata! Uneori sunt singurele care te aduc mai aproape de oamenii care nu-ti mai sunt alaturi.

Sa te bucuri din plin de tot ce traiesti azi!

Sa-ti faci amintiri!