De fiecare data vrem altceva si mereu tot ce nu ne apartine!

Mereu cautam ceva. Ceva ce inca nu avem. Iar cand il obtinem, deja visam la altceva…

Cautam fericirea in locurile cele mai gresite, o cautam in obiecte… Si nu o vom gasi acolo fiindca ea exista doar in interiorul nostru.

Tot ce facem este sa pansam ranile trecutului, sa incercam sa acoperim golul prin orice mijloc….te asigur ca nu o sa uiti nici cum te-a inselat iubitul, nici cum te-a tradat prietenul cel mai bun, nici ca ai fost singura de Sarbatori, ca ai tai nu puteau fi langa tine sau trista ca nu ai aia sau cealalta. Cand in final le ai, o  sa te plangi ca vrei altele…

Ciudati mai suntem noi, oamenii!

Cand avem liniste, vrem agitatie, haos, forfota si invers!

Cand am gasit iubirea, dupa ce ne-am luptat atata pentru ea, parca nu ne mai place. E bine, dar parca avem impresia ca e monoton. Vrem libertate pentru ca tipa noua de la birou sau tipul din coltului barului, din club, ni se par mai interesanti. Pentru cat timp? Ca apoi sa ne dam seama ca “monotonia” aia, e tot ce vroiam noi si tot ce avem “nevoie”.

Stam intr-o garsoniera si ne dorim un apartament cu 4 camere sau de ce nu, o casa cu piscina. Vrem sa ne mutam cu iubitul dar apoi ne dam seama ca era bine cand locuiam singure. Vrem siguranta dar parca nici asta nu ne aduce fericirea.

Cautam un job mai bun, cautam sa mai urcam o pozitie, vrem mai multi bani dar tot lipseste ceva, mereu lipseste ceva…

Alergam dupa fericire, ne dorim ce vedem ca au altii, ne dorim ce vedem in vitrine, asteptam momentele de maine, ne insusim sentimentele altora.

Cautam, cautam si parca nici noi nu stim ce anume cautam de fapt !

Nu ne multumim cu putin. Vrem mereu altceva si mereu ce nu ne apartine sau ce nu avem in momentul respectiv.

Ne gandim mereu ca daca am avea lucrurile care le vrem, banii sau oamenii care ii dorim in viata noastra, am fi fericiti, dar nu e asa. E doar un fel de iluzie cu care ne amagim pe moment sau atunci cand suntem nefericiti si care dispare la scurt timp dupa ce obtinem ceea ce vrem.

Suntem cei ce vor totul!

Daca ne-am opri, sa ne oprim cateva secunde din tot ce facem…

Fericirea nu este sa ai ce iti doresti, ci sa iti doresti ceea ce ai.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Screenshot

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.