“I don’t know how people live without coffee, I really don’t!”

Ne traim viata pe “FAST- FORWARD”,  alergam zi de zi spre succes.  Ne grabim sa ajungem la finish ca apoi sa o luam de la capat. In aceasta goana nebuna dupa lucrurile materiale unii dintre noi uitam ce conteaza cu adevarat. Ceilalti ne mai oprim putin din alergat, sa ne punem ordine in ganduri…

Una din micile bucurii care imi umple viata de bine este cafeaua.

Dincolo de aroma diferitelor tipuri de cafea, pe care am invatat in timp sa o disting, dragostea mea pentru ea a crescut pe masura ce am invatat sa creez “momente” in jurul ei. Adica o cafea nu e doar o cafea de baut dimineata, la prima ora, cu ochii inchisi, in speranta ca trezirea va fi brusca si mai usoara.  Nu stiu cum e pentru voi, dar pentru mine e un moment de fericire, indiferent de clipa in care se petrece. Si momentele au devenit in timp destul de multe, chiar poate prea multe, caci uneori am ajuns sa ma ingrijorez de doza de cofeina luata. 🙂

 M-am bucurat foarte tare cand s-a deschis Starbucks-ul. Prima experienta pe care am avut-o a fost acum ceva ani, in Barcelona. Mi-a placut enorm de mult si imi doream sa pot sa o repet si la noi.

De la deschidere sunt aproape 2 ani si eu  inca testez din bauturile lor…asta pentru ca mereu apar unele noi. 🙂

Trebuie sa recunosc ca am fost incantata si de zambetele si amabilitatea celor care lucreaza acolo. Nu-mi dau seama cand mi-au devenit atat de dragi, poate din prima clipa. E fascinant cum iti poate schimba ziua o astfel de experienta si  cum te pot face unii oameni sa te simti “ca acasa” si atunci cand vii la job.

“La Starbucks totul incepe cu promisiunea unei bauturi perfecte, dar merge mai departe de atat. Este, de fapt, despre conexiunea dintre oameni.”

Cred ca nimanui nu-i  place sa-si bea cafeaua pe fuga, fiecare din noi doreste sa o savureze. Si e cu atat mai bine cand o face intr-o locatie unde poate sa si lucreze. Si nu oricum, poti sa lucrezi ore in sir  fara sa te intrebe nimeni daca mai doresti ceva. E locul unde poti sa lucrezi la articolul tau sau pur si simplu sa citesti o carte/revista, fara ca vecinii de la masa alaturata sa te studieze cu sprancenele ridicate.

O sa ramai surprins deoarece la Starbucks nu cumperi doar cafea, ci  experienta pe care ti-o ofera, bucuria ca esti acolo. Ei te pun in prim-plan si iti ofera ceva emotional. Si aceasta experienta vrei sa o retraiesti! Produsul pe care-l vand se reflecta in oameni!

“Inainte iti luai cafeaua la birou, acum, de cand exista wi-fi la Starbucks, iti iei biroul la cafea.”

Cafeaua de la Starbucks  ma face fericita, si asta ma determina sa ma intorc de fiecare data.

Cred ca m-am uitat la prea multe filme in care femeile, cu o cariera in ascensiune, isi croiesc drum pe strazile New York-ului cu o cana de Starbucks in mana…Inca nu mi-am scos imaginea asta din minte!

Voi ce faceti azi? Bem o cafea?

Str. Palas, nr. 7A
110000 Iasi

dsc_4755

dsc_4752

 dsc_4758
dsc_4764
dsc_4773
dsc_4768
dsc_4760
dsc_4761
dsc_4766
dsc_4778
I love,
E.T.