De ce se pune atat de mult accent pe fizic? E un defect pe care toti il avem  chiar daca nu recunoastem. Cu totii, inainte de a intra in discutie cu cineva, il analizam din cap pana in picioare. Subconstientul lucreaza pentru noi. Daca persoana respectiva corespunde “standardelor”noastre, discutia continua, daca nu, interesul se pierde la un moment dat.

Bineinteles ca ideal ar fi o “minte brici” intr-un “corp traznet”, insa nu intotdeauna lucrurile stau cum ne-am dori.

Asemeni unui magnet, mintea atrage sau respinge oamenii din jur.

Cu totii avem idei despre cum arata un corp sanatos si fericit, dar stim noi ce constituie componentele unei minti sanatoase si fericite?

Majoritatea oamenilor isi doresc sa aiba o viata echilibrata care sa le ofere siguranta si armonie. De cele mai multe ori insa acest echilibru este greu de atins si depinde de multumirea noastra si de linistea interioara.

In general asociem o minte puternica cu modul in care facem fata situatiilor dificile, extreme, dar cu cate din aceste situatii ne confruntam noi in viata zilnica?

Ai simtit vreodata ca dincolo de toate grijile si temerile pe care mintea ta le rumega zilnic, se ascunde adevarata fericire, simpla bucurie de a fi si echilibrul tau interior?

Mintea controleaza tot ce face organismul nostru. Ea ne face umani pentru ca ne da posibilitatea si puterea de a visa, de a ne imagina, de a judeca,  de a ne indragosti, de a avea dorinte fizice, de a glumi si de a face milioane de alte lucruri.

Mintea ta iti fabrica toate gandurile. Trebuie doar sa o inveti  sa-ti fabrice ganduri pozitive.

Mintea este sanatoasa doar cand crezi cu adevarat in propriile actiuni. Cand crezi in tine, atitudinea ta este una pozitiva. Cand ai indoieli in tot ceea ce faci, gandirea ta este negativa.

A negative mind will never give you a positive life.

Odata ce intelegem cat e de puternica mintea noastra totul se schimba, se schimba modul in care te raportezi la lume, fiindca intelegi ca tu o construiesti. Se schimba modul in care iti alegi prietenii, fiindca intelegi ca oamenii din jurul tau functioneaza, in mare masura, ca o oglinda a ta.

Do not allow the energy of negative people to affect you.

Mintea umana functioneaza dupa cum o ghidezi.

FOCUS.

STAY POSITIVE.

WORK HARD.

MAKE IT HAPPEN.

Jeans StradivariusPalton StradivariusBotine ZaraBluza ZaraCamasa StradivariusSapca Stradivarius/ Rucsac Stradivarius/ Curea Stradivarius

I love,

E.T.