Asa cum am promis intr-un InstaStory, acum vreo 2 saptamani, am revenit cu feedback-ul pentru produsele primite de la Viorica Cosmetic: apa micelara antioxidanta “Viorica Grapes”, gelul-peeling din aceeasi gama si gelul-crema de dus, revigoranta.

Viorica Cosmetic este cel mai mare producator de cosmetice si parfumerie de inalta calitate, din Republica Moldova. Natura este sursa care mentine vitalitatea marcii VIORICA, de asta toate inspiratiile vin doar din Natura.

Apa micelara antioxidanta „Viorica Grapes” contine extractul din frunza vita de vie si uleiul din samburi de struguri.  Ea curata perfect si hidrateaza pielea fetei si a gatului, stimuleaza regenerarea celulelor, incetineste procesele de imbatranire, ofera pielii o senzatie de prospetime si un aspect radiant. Are un miros extrem de placut. Are proprietati antioxidante excelente, reduce oboseala si confera pielii elasticitate. Probabil de asta nu se vede atunci cand dorm foarte putin si sunt extrem de obosita. 🙂

Gelul de dus din aceeasi gama mi-a hidratat pielea si mi-a eliminat celulele moarte deoarece are in componenta un abraziv natural care, in acelasi timp, stimuleaza regenerarea celulara. Are proprietati antioxidante.

Celalalt gel de dus,  Viorica Cosmeplant, cu spirulina, revigorant, ofera pielii vitamine si substante nutritive, imbunatateste circulatie sangvina, elasticitatea si fermitatea pielii. Hidrateaza eficient si confera pielii o finete extraordinara.

Mi se pare extraordinar ca produsele nu contin alcool, parabeni sau coloranti. Le recomand cu incredere!

Produsele le puteti gasi in primul lor magazin din Romania, pe Strada Costache Negri, nr 60.

Magazinul o sa fie deschis de astazi, incepand cu ora 10.