Stiu ce imi trebuie. Trebuie sa dorm. Si totusi nu pot sa fac asta.  Am atatea de facut, de amintit, de regretat, atatea arome in viata asta pentru care trebuie sa stai treaz, asa ca ma ia cu ameteala, in niciun caz cu somn.

Am nevoie de somn cum altii au nevoie de un pahar cu apa. Dar atunci cand ma intind in pat, deschid ochii si mintea mea zboara. Sunt fericita si trebuie sa-mi traiesc fericirile treaza.

Acum ceva timp, daca deschideai camera cea mai secreta din capul meu, descopereai tot felul de mizerii. Insa am facut curat intre timp si au mai ramas doar cateva ganduri prafuite.

Unde mi-o fi mintea de data asta?

Sunt chestii in viata mea acum care… sunt exact asa cum trebuie sa fie. Sunt lucruri care ma bucura, ma simt fericita cand ma trezesc dimineata, si mai fericita cand ajung seara acasa. Am ajuns acolo unde doream de ceva timp sa ajung: sa nu ma uit inapoi cu manie, cu “ce-ar fi fost daca”, cu “nu pot sa cred”. Am vrut sa ajung din nou in punctul in care sa-mi asum tot. Ca oamenii asumati sunt preferatii mei. Sa-mi asum greselile, alegerile, drumurile. Amintirile. Oamenii castigati si pierduti pe drum.

Si nimeni si nimic nu te poate feri de fericire, cand ea vine asa cum si cand trebuie.

Nu pot sa dorm pentru ca ma asteapta povesti. Sunt dupa colt. Le simt. Am invatat ca oriunde vrei sa mergi, ar fi bine sa ajungi la timp.

Sunt unele chestii din care numai altcineva te poate salva. Altcineva-ul acela potrivit pentru tine, la momentul potrivit. Sigur ca nu e de datoria lui sa o faca, insa, daca mai si reuseste fara efort, e clar ca lucrurile sunt exact unde trebuie ele sa fie. Cateodata e tare bine dupa ce e tare rau.

Daca pasiunea ta pentru viata sperie oamenii, lasa-i sa fuga. Daca ritmul vietii tale este prea mult pentru cineva, lasa-l sa plece. Dar tu nu te opri din ce faci, din ce iti place, din ceea ce te motiveaza, din ce iti aduce zambetul pe buze, din drumul spre visele tale…

 

 

OUTFIT

Jumpsuit Stradivarius