Oricine isi doreste sa fie iubit. Despre asta s-au scris o multime de carti, melodii, scrisori, s-au facut numeroase studii.

Cand am vazut tricoul asta am zambit. Mi-am amintit de cate ori am spus pana acum ca iubirea nu e pentru mine. Ca m-a ranit de atatea ori. Iubirea nu raneste, ne face doar vulnerabili. Oamenii schimba tot, nu ea.

Iubirea e ceva ce isi doreste fiecare din noi sa aiba. Indiferent sub ce forma vine. Nu conteaza ce sentimente trezeste in noi, o cautam continuu, toata viata.

Este cel mai important lucru din viata noastra sau asa ar trebui sa fie. Desi unii care au suferit sunt sigura ca si-au jurat ca nu mai au nevoie de ea, la fel ca mine.

Ea nu inseamna neaparat cine romantice, flori cumparate o data pe an, bomboane daruite pe 14 februarie, cadouri primite de la parinti sau nu mai stiu ce lucruri materiale, iubirea nu e aia pe care o vedem in filmele de la televizor si ne creeam propriile standarde, care din pacate sunt foarte gresite.

O “gasim” in lucrurile simple…in zambetul cald al persoanei de langa tine, zi de zi, chiar si in momentele critice, in imbratisarea mamei, in ochii bunicii pe care nu ai mai vazut-o de multa vreme. Fiecare din noi are nevoie de persoana aia care sa fie acolo cand e foarte greu, sa te ia de mana si sa-ti spuna ca totul o sa fie bine sau in momentele alea cand ti se intampla ceva extraordinar si vrei sa imparti bucuria cu cineva. Nu chiar oricine, acel cineva caruia sa-i pese.

Cand te intrebi ce este iubirea de multe ori ai un dubiu. Uneori simti ceva si mergi pe google sa vezi daca te regasesti in raspunsurile de pe site-uri, alteori cauti in dex sau cauti raspunsurile in jurul tau. Cred ca iubirea nu poate fi incadrata intr-un tipar. Este mai mult decat putem vedea cu ochii, este mai mult decat putem exprima in cuvinte. Ea se simte…

Fiecare actiune pe care o facem, constient sau inconstient, o facem ca sa ne indeplineasca anumite nevoi.

Unii oameni continua sa se pacaleasca, sa creada ca relatiile pe care le-au format pentru ei, pentru confort, bunastare, comoditate sunt relatii de iubire.

Nu conteaza de cate ori spui “te iubesc” daca faptele tale nu demonstreaza acelasi lucru. Am mai spus asta.

Nu este intotdeauna roz, frumos, perfect. Nu este o alegere. De asta multora dintre noi ne este foarte greu sa ne acceptam sentimentele.

Dragostea nu inseamna renuntare la tot de dragul unei persoane. Nu inseamna sacrificiu asa cum toata lumea incearca sa-ti spuna.

Nu e un contract cu milioane de clauze si conditii, pe care oricum nimeni nu le citeste inainte.

L’amour n’est pas un sentiment. C’est la substance même de la création.