Am luat totul ca pe o joaca pana acum. Am stiut cumva ca toate lucrurile trec, si cele bune si cele mai putin  bune…pana cand am inteles ca, cu sufletul nu poti sa te joci.

Ceea ce traim noi in fiecare zi, toata aceasta monotonie, fuga pentru lucruri materiale ar trebui sa ne sperie.

Dar noua ne e frica exact de ce nu trebuie. Oricum n-am recunoaste asta, suntem atat de ipocriti incat ne mintim si pe noi ca ‘nu ne pasa’.

Toti alergam dupa fericire dar parca doar putini dintre noi o prind. Poate ca e din cauza asteptarilor mari pe care le avem. Sau poate ca e din vina noastra  pentru ca in goana asta dupa fericire calcam pe oricine in picioare. Sau pentru ca frica de esec e prea mare.

Vrem sa fim fericiti dar fugim de iubire. Vrem sa fim iubiti dar nu ne deschidem sufletul. Vrem atat de multe dar parca nu facem nimic.

Vrem tot fara sa oferim ceva in schimb.

Viata poate fi privita din milioane de puncte de vedere. Se tot spune ca daca esti plin de viata inseamna ca esti si fericit. Eu cred totusi ca starea de spirit iti influenteaza viata, nu invers. Si ca tot ce gandesti atragi asupra ta. Cu cat ai mai multe frici, cu atat e mai rau.

Din motivul asta ar trebui sa avem mai multa grija de sufletul nostru. Noi, ca in rest sunt destul de putine persoane carora sa le pese cu adevarat ce ti se intampla.

Oamenilor le pasa de contul lor bancar si de valorile pe care le influenteaza succesul si fericirea.

Daca esti pe o parte a drumului cu cauciucul dezumflat nimeni nu se va opri. S-ar putea ca sa accelereze cand trece prin dreptul tau, sa ai noroc si sa nu fie o balta prin preajma.

Asa de mult au ajuns oamenii sa iubeasca alti oameni.

Nimanui nu-i pasa daca esti stresat. Nimeni nu e interesat ca n-ai dormit destul noaptea trecuta.

Nimeni nu este interesat de trecutul tau, ca ai o mie de sechelete, daca esti fericit sau trist.

Nu conteaza daca ai sau nu sa-ti platesti chiria si utilitatile sau daca platesti rate sa-ti termini facultatea.

Pentru ca nimanui nu-i pasa cu adevarat de cat de greu iti este tie, nimanui nu-i pasa de ceea ce ai fost nevoit/a sa infrunti…

Oamenii te vor judeca doar dupa rezultatele din viata ta.

Cel mult te vor aproba, si pe urma isi vor vedea de treburile lor.

Si cand vei reusi se vor gasi destui care sa spuna ca nu meriti.

Ar trebui sa ne ingrijoram in momentul in care punem seara  capul pe perna si nu ne mai pasa daca peste zi am facut lucuri rele, daca am ranit pe cineva…constiinta e cea care ar trebui sa ne ingrijoreze.

Asta daca o mai avem…