Costumul de inspiratie masculina are parte de o revenire in forta. Sezonul de toamna/iarna debuteaza cu modele foarte diversificate. Sunt realizate dintr-o gama larga de tesaturi (de la matasuri fine, pana la cele din stofa sau catifea) si intr-o varietate de siluete (fie ele foarte lejere si inspirate din anii ’70 sau mulate cu taieturi interesante).

Acum ceva timp costumele de inspiratie masculina erau purtate la intalniri de afaceri, astazi acest stil se bucura de o revenire spectaculoasa, cu interpretari variate, foarte originale.

Cromatica acestora este neasteptata. Ai parte atat de nuante cuminti, clasice (negru, gri, bleumarin), dar si culori inedite (mov, mustar, albastru intens).

Ca sa porti un astfel de costum atitudinea potrivita este vitala. Croiala sa exprima dominanta, putere si stapanire de sine, atitudine care trebuie sa te caracterizeze din plin cand il porti.

In al doile rand, indiferent daca optezi pentru sacoul prietenului tau sau o piesa cumparata, aceasta trebuie sa se aseze corect pe formele corpului tau.

Trebuie sa-l accesorizezi astfel incat sa reflecte perfect personalitatea ta. Imaginea ta este compromisa daca nu iti vine “manusa”.

Este imposibil sa ramai anonima, atunci cand porti un costum de inspiratie barbateasca.

OUTFIT STRADIVARIUS

P.S. Sedinta foto din Vlogul #4 —> aici