Maleta. S-a lansat drept un articol de lenjerie intima ce se purta pe sub sacouri, pulovere sau cardiganuri. Aparent banala maleta a rezistat trecerii timpului.

In fiecare sezon rece revii la ea. E confortabila, versatila, moderna si ne apara de frig.

Garderoba ta nu este completa daca nu ai cel putin una.

Am ales sa creez 3 tinute diferite cu aceeasi maleta banala sa poti vedea cat e de simplu.

Outfit 1 – Maletele in tinutele office.

In zilele in care mergi la birou si vrei sa renunti la clasicul sacou, combina maleta cu o fusta creion sau pantaloni masculini. Nu adauga foarte multe accesorii. Astfel vei avea o tinuta moderna in limitele dress codului.

Asocierea maletei cu o fusta midi sau A-line dau nastere unei combinatii infailibile pe care o vei purta si in timpul liber nu doar la birou.

Outfit 2-  Maletele in tinutele sport

Confortabila si versatila, maleta se va incadra perfect si intr-o garderoba sport-casual. Pantofii sport fac echipa buna cu maleta.

Eu am ales sa-i adaug maletei o pereche de pantaloni albi casual-sport, un palton negru, simplu si ochelari de soare. Variantele sunt foarte multe. Poti alege o maleta mai larga, de exemplu,  iar in partea de jos, pentru a echilibra tinuta si pentru a da un aer feminin outfitului, poti adauga o fusta mini sau niste blugi skinny.

Outfit 3- Maletele in tinute chic

Propunerea mea este pentru o iesire cu fetele, vineri seara. Am ales o fusta cu pene si cizme XXL. Pe deasupra maletei am mai adaugat un sacou alb, oversize.

Maleta neagra este o imbracaminte foarte personala, momentul in care te confrunti vizual cu adevaratele tale dimensiuni, si, simultan, iti da posibilitatea sa alcatuiesti pe aceasta baza solida alte si alte tinute.

Este o piesa la care sa te intorci mereu si mereu, in care corpul tau se simte ca acasa.

Asa ca daca inca nu ai una ar trebui sa ti-o achiziotionezi in cel mai scurt timp!