Bluzele de trening si hanoracele erau rezervate orelor de sport. Designerii le-au reinventat si de cativa ani poti purta aceste piese in o multime de combinatii.

Moda feminina a fost mereu un amalgam de prejudecati: femeile sunt sexy doar daca poarta tocuri, picioarele arata bine in pantaloni stramti, fundul iese in evidenta atunci cand porti jachete scurte…Insa tu nu trebuie sa fii sexy, nu trebuie sa fii intr-un fel anume, feminitatea nu inseamna expunerea formelor corpului.

Feminitatea este o stare care vine din interior si se manifesta in exterior. Un corp perfect, o fusta scurta, o pereche de pantofi cu toc si un ruj rosu nu iti acorda feminitate. O femeie poate sa emane caldura, dragoste, gingasie foarte bine atat intr-un tricou simplu cat si intr-o rochie pretioasa. Totul depinde de ceea ce simti in interior.

Trebuie doar sa te simti bine in ceea ce porti si sa fii tu insuti.

In cazul in care consideri ca ti se potriveste un stil vestimentar care necesita purtarea unui hanorac iti arat cum il port eu, cel putin una din variantele pe care le prefer eu.

Fie ca alegi sa porti hanoracul intr-o manieră eleganta si feminina sau una sport, cu siguranta tinuta ta va fi una de succes. Sneakersi sau cizme lungi, ambele te pot ajuta sa obtii o tinuta fabuloasa.