Let’s face it, you only get one shot at this whole being a human thing, so you best decide what sort of human you want to be.

Cum am mai scris si intr-un articol mai vechi, tot ce se petrece cu noi, bun sau rau, ne influenteaza gandurile si deciziile. Tot ce se petrece in jurul nostru, ne marcheaza viata, mai mult sau mai putin, ne schimba pe dinauntru, ne transforma…

Cum fiecare din noi stie deja, viata nu este o linie dreapta. In fiecare clipa “lucram” sa ne gasim echilibrul intre ce suntem, ce vrem sa fim si ce putem, ce ne permitem sa fim.

Totul tine de deciziile pe care le luam,  momentele cand poti alege cum sa-ti traiesti viata, sunt nenumarate.

Stii momentul ala in care linistea e mai pretioasa ca oricand si timpul parca s-a oprit in loc? Acel moment in  care ti-e frica sa mai rostesti un cuvant ca nu cumva sa dispara starea asta? Acel moment cand parca nu mai ai nevoie de nimic, acel moment in care parca toate sunt la locul lor. Asta simt eu acum!

Ei bine, el nu apare niciodata atunci cand te astepti, poate ca de asta are farmecul lui.

Distanta nu desparte oameni. Distanta face totul sa fie mai frumos, mai placut, mai intens. Am intalnit oameni minunati in viata care nu au fost sa-mi fie aproape. Nu s-a putut. Cred cu tarie ca totul se intampla cu un motiv, iar pentru faptul ca unii oameni sunt departe de noi sigur exista o explicatie.

Prin viata noastra trec fel de fel de persoane. Unele se opresc pentru o perioada apoi pleaca, altele se opresc si raman, iar altele nici nu se deranjeaza sa se opreasca. La randul nostru avem de ales unde ne oprim si cat stam.

Am ajuns la concluzia ca daca ai pe cine sa te bazezi in viata, toate lucrurile merg cum trebuie, ai starea aia de siguranta. Daca ai pe cine sa iubesti, viata e de 1000 de ori mai frumoasa. Si daca ai si un loc unde sa poti sa spui ca esti “acasa”, poti spune ca ti-e bine.

 

OUTFIT

Pantaloni STRADIVARIUS

Bluza STRADIVARIUS

 

Astazi ma simt cel mai norocos om de pe planeta, fara sa exagerez. Cel mai fericit.

Sunt fericita. Impacata cu mine, incarcata pana la limita cu bucurie, speranta, liniste, multumire, recunostinta..bucuria ca sunt vie, nu doar traiesc, sunt intreaga, pot sa vad, sa miros, sa aud, sa umblu, sa alerg, sa simt, am sentimentul ca totul e la locul lui, cei dragi mie sunt bine, iubesc, sunt iubita, mi-am dat seama ca contez, ca nu sunt degeaba, ca nu respir doar ca sa consum din oxigenul planetei.

Astept fiecare dimineata ca pe un cadou, il despachetez cu uimire si bucurie, asa cum mi-am dorit mereu.

Fericirea e o stare a frumusetii, a bucuriei, a visarii, pe care o ai sau nu. Pe care vrei sa o ai sau nu.  Nu pretind ca stiu ce-i fericirea, dar stiu ce-i fericirea pentru mine si asta mi-e de-ajuns.

Dincolo de orice clisee si citate motivationale, all you really need is love.

I’M NOT LUCKY, I’M BLESSED.