Zilele noastre au devenit rapide si incarcate. Nu ne lasa prea mult timp pentru noi.

Mereu mi-a placut sa simt ca am lucrurile sub control. Mi-a conferit un soi de siguranta sa stiu ca urmatorul pas este deja stiut si atent observat.

Imediat se face o luna de cand m-am mutat in Cluj si aproape ca nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. In prima faza credeam ca o sa-mi ia maxim o saptamana sa ma adaptez la noul “program” dar m-am inselat. Am realizat ca nu mai am nimic sub control. Nici zona mea de confort, nici prietenele mele, nici tabieturile mele, nici locul in care imi beam cafeaua.

Cel mai mult imi lipsesc oamenii dragi, aia pentru “sufletul meu”, restul lucrurilor se aseaza usor, usor. Aceia care mi-au daruit putin din lumea lor, infrumusetand-o si pe a mea. Care mi-au demonstrat ca inca mai sunt oameni care daruiesc pur si simplu, fara sa astepte ceva in schimb. Si nu orice lucru ci bucati din sufletul lor. E greu sa vorbesti despre oameni iubiti ca fiind parte din trecut, dar si mai greu e de umplut locul acela gol pe care-l lasa in urma lor.

Cert este ca omul nu este facut sa traiasca singur, are nevoie de alti oameni.

Avem nevoie de oameni speciali, oameni unici, care sunt ca o binecuvantare uneori. Si care fara sa vrem ajung sa ne formeze o parte de caracterul nostru.

Traim intr-o lume in care oamenii vin si pleaca.

Sunt zile pe care le-ai taia din calendar si altele pe care le incercuiesti, pentru ca te-au imbogatit. In toate e vorba despre viata ta, chiar daca, de cele mai multe ori, in viata ta e vorba despre altii!

Daca faci parte din categoria celor care pleaca te-ai gandit ce lasi in urma ta ?

Cred ca nu-mi plac schimbarile, schimbarile astea de ultim moment nu au fost niciodata un atu pentru mine, dar in toti acesti ani de viata am invatat ca daca nu te adaptezi, daca nu accepti schimbarea, oricum ramai in spate pentru ca nimic nu se opreste in loc pentru tine.

Mi-e dor de voi, oameni dragi mie!

 

OUTFIT STRADIVARIUS