In mediul asta online suntem cu totii niste eroi. Nu ai cont de intagram, nu existi. Inainte era faza asta cu facebook-ul insa generatia asta “noua” prefera instagramul din motive subiective, parintii lor nu sunt inca familiarizati cu aplicatia asta.

Am mai scris un articol asemanator si anul trecut si cred ca o sa mai fac asta din cand in cand. Poate pot sa schimb ceva.

La prima vedere, ceea ce scriu acum poate parea usor ironic venind de la cineva care este destul de activ pe canalele de socializare, dar care, de fapt, incearca sa se deconecteze,  cat poate de mult,  de la ea.

Dar cine suntem noi in viata de zi cu zi?! Tu cine esti?!

Cand vrei sa te izolezi nu mai “fugi” in lumea ta, iti stergi contul de facebook si insta si garantat intr-o saptamana nu mai stie nimeni de tine.

In viata de zi cu zi cu totii stim ca lucrurile stau diferit de online. Diferit de ce vezi pe instagram, youtube, facebook si tv. Undeva in spatele cortinei, in spatele acestor falsuri bine mascate, noi stim cum stau lucrurile. La suprafata totul e roz dar de fapt multe lucruri sunt alb-negru.

Da, stiu, nu trebuie sa recunosti pentru ca “tu esti bine” dar in adancul sufletului tau stii adevarul.

Devenim cine nu suntem si facem ceea ce nu ne implineste pentru ca toata energia noastra este concentrata spre exterior. Pe ceea ce fac ceilalti, pe modul in care suntem perceputi  si pe dorinta noastra de a fi bine cu orice pret.

De cate ori ne-am tradat sufletul pentru lucruri care in loc sa ne bucure, ne-au golit sufletul?!

Sunt momente cand nici eu nu mai inteleg ce se intampla cu “lumea mea”. Am petrecut insa mult timp cu mine  si m-am  uitat la propriile minciuni pe care mi le vand singura. Constientizarea asta ma face sa ma simt libera, inteleg mai bine motivele din spatele deciziilor mele.

Ne plac povestile. Tuturor ne plac. Pentru ca ne ajuta sa traim o alta realitate, pentru cateva minute, ore sau zile.  Dar la cat timp din viata ta renunti pentru a “trai” povestea altcuiva? Cum arata ziua ta “normala”?

Coboara din pat! Fugi repede la baie! Spala-te pe fata si pe dinti! Priveste-te in oglinda! Zambeste! Esti frumoasa.  Au trecut anii. Te-ai maturizat frumos dar ce bine ca ceilalti nu pot vedea cate cicatrici ai in suflet. S-ar speria. Cati ti-ar mai da follow?!

Dar nu-i nimic, mai poti schimba multe, sufletul tau asteapta sa se trezeasca, e acolo intr-un colt, asteapta.

Da drumul la muzica! Danseaza si fredoneaza versurile! Fata ta recunoaste imediat urmele zambetului tau. Da,  zambeste din nou! Astazi sa te imbraci frumos! Cu hainele alea pe care le tot pastrezi, pentru zile “bune”. Pune-ti cea mai frumoasa rochie, cizmele de care uitasesi cat le iubesti si deja s-au prafuit prin dulap.

Iesi din casa!

Aduna! Aduna cat mai mult pentru suflet! Ne-am concentrat prea mult pe trup si am uitat de suflet. Avem in noi insine puterea de a face schimbarile necesare.

Asa ca Check In in suflet! To do list: reconectare la suflet!

OUTFIT STRADIVARIUS