Toata lumea pare agitata si fara timp zilele astea. Dar printre cozonaci, sarmale si cadouri, gandurile au timp si loc sa zboare.

A mai trecut un an! Cand? Nu stiu, parca intr-o luna a trecut tot anul. E vremea bilanturilor si a planurilor pe 2018. E momentul ala cand tragem linie, scoatem lista pe care am scris-o anul trecut in aceeasi zi si bifam tot ce am realizat. Unele sunt dorinte pe care le-am reportat din anii precedenti. Altele vor fi reportate pentru 2018. Toata presiunea cade pe 2018. Presiunea si speranta ca va fi bine.

Ne-am obisnuit sa traim la intamplare, pe drumurile pe care ne duce viata sau cum ne dicteaza societatea. Ne-am obisnuit sa ne dorim multe dar luptam pentru putin. Ca sa devii ceea ce poti, trebuie sa abandonezi ceea ce esti! Dar noi vrem progres fara efort, rezultate fara munca, fericire fara durere, iubire fara defecte. Dar de unde sa le luam?!

Ne-am obisnuit sa nu riscam prea mult si atunci cand o facem ne asiguram ca avem un plan B. Ne aruncam cu capul inainte dupa ce ne-am pus casca.

Lucrurile bune nu vin decat in viata celor care au scapat de cele rele.

Fiecare persoana in parte are lucruri care o nemultumesc, aspecte ale vietii pe care vrea sa le imbunatateasca, lucruri pe care vrea sa le schimbe asa ca inceputul unui an nou este un impuls foarte bun ca aceste lucruri sa se schimbe. Calendarul are un efect miraculos asupra noastra, ne da impresia unei noi sanse ca sa ajungem acolo unde ne dorim.

Sunt si oameni care n-au simtit niciodata nevoia sa-si faca un plan, altii si-au scris cateva rezolutii dar pentru ca ele nu au fost duse la bun sfarsit, le-au ingraopat adanc si nu vor sa le mai dezgroape, dar si oameni care chiar realizeaza multe lucruri din cele pe care si le propun.

Indiferent din ce categorie faci parte eu iti doresc pentru noul an sa faci in fiecare zi macar un lucru care iti place, sa nu uiti sa iubesti, caci sufletul se usuca si greu mai este readus la viata, si sa faci cat mai mult bine, asta o sa-ti umple sufletul de fericire.

La multi ani si sa ne revedem sanatosi aici cu alte povesti rupte din viata!