Wake up early. Drink coffee. Work hard. Be ambitious. Keep your priorities straight, your mind right and your head up. Do well, live well and dress really well. Do what you love, love what you do.

E dimineata. Luni. Vremea asta nu prea ne ajuta. Miros de cafea in toata casa. Iti place cafeaua…Si…parca iti este si frig. Pornesti centrala. Iti aduni gandurile si te concentrezi la ce ai de facut.

Traim in fiecare zi la fel, ca niste roboti. Suntem lipsiti de energie. Jobul e solicitant. Traficul e infernal. Ne asteptam ca oamenii de langa noi sa ne lase balta. Asteptam nerabdatori week-end-urile. Mancam la drive-uri. Suntem mereu pe fuga.

Nu vrem sa iesim din zona noastra de confort.

Suntem spectatori la propria noastra viata. Amanam mereu lucrurile “pe maine”. Nu mai avem timp de nimeni, nici macar de noi. Nu mai stim ce e aia educatie. Bunul simt nu mai exista. Modestia nu mai este de multa vreme la moda. Ne incadram in tipare, avem ca modele oameni “artificiali”, ne incanta tot ce straluceste.

Ma enerveaza teribil inconstienta asta cu care ne traim viata. Avem impresia ca ne asteapta una noua in care o sa “reparam” tot ce am gresit in asta.

Oare nu ne abandonam sufletele in fuga asta stupida pe care o numim viata. Mancam pe fuga, dormim pe fuga, iubim pe fuga, traim pe fuga. Nu mai exista strop de vesnicie si parca si speranta noastra e abandonata pe undeva.

Viata alearga prea repede ca sa nu traim frumos, nu crezi?!. Invata sa “respiri” din nou daca cumva te-ai “oprit”! Foloseste-ti inima caci ai primit-o cu un scop! Ah, si zambeste mult!

Astazi vreau sa vad oameni zambind, zambetul este cheia unei relatii frumoase…profesionale, de prietenie sau de iubire…zambetul deschide usi, mangaie fete…lumineaza incaperi si face magie.

Happy Monday!

OUTFIT STRADIVARIUS