I Used To Be Snow White, But I Drifted.

Eu… sunt fiecare om care a trecut prin viata mea si a lasat o mica parte din el acolo, eu sunt fiecare amintire. Un infinit de stari, de ganduri si emotii, o energie.

Sunt momente cand gasesc fericirea acolo unde credeam ca este doar tristete si tot uneori, gasesc lacrimi, acolo unde nu vedeam decat fericire.

Cateodata mintea mi-e scurtcircuitata de inima, si-mi schimb decizia gandita indelung cu una aparent ilogica, de moment. Si tot uneori, in ciuda a tot, noua decizie este cea corecta.

Uneori sunt ridicola si-mi place.

Sunt momente cand sunt copilaroasa si ma fac ca nu inteleg nimic iar alteori ma urc pe tocuri de 12 cm din nevoia de confirmare.

Cateodata zambesc doar ca sa-mi ascund slabiciunea.

Sunt momente cand imi pasa, apoi realizez ca e degeaba si imi trece, cateodata pun prea mult suflet pentru lucruri ce nu conteaza pentru altii.

Am calitati, dar am si defecte. Sunt un om cumplit si dificil uneori, dar alteori sunt un om minunat si bun. Nu pot fi buna 100%, cum nu pot fi niciodata rea pana la capat. Nu pot fi mai mult, dar nici mai putin din cine sunt azi.

Uneori sunt transant de sincera, alteori mai bine tac decat sa mint. Poate ca atunci cand mi-e drag ar trebui sa-mi fie ciuda. Poate ca m-am nascut prea obisnuita, poate ca intr-o multime de oameni nu ma observa nimeni, poate ca ochii mei nu sunt cei mai mari si mai frumosi, poate ca silueta mea nu face o alta fata geloasa, poate ca pretentiile pe care oamenii le au de la mine incep sa scada cu cat ma cunosc mai bine, poate ca sunt prea visatoare si oamenii au nevoie de realism, poate ca par prea naiva si oamenii au impresia ca sunt slaba, poate ca…

Sunt un simplu om  care isi construieste destinul  pe imensa scena numita “viata”.

Chipul tau spune o poveste. Iti reflecta dorintele, pasiunile, fricile si iti aminteste toate promisiunile pe care ti le-ai facut tu sau ti le-au facut altii, iti “arata” drumul pe care l-ai strabatut pana acum, inimile pe care le-ai frant, cicatricile pe care ti le-au lasat altii. Iti “arata”reusitele sau dezamagirile. Chipul tau spune o poveste.”

 

OUTFIT STRADIVARIUS