Exista ceva ce ne diferentiaza unele de altele, ceva greu de definit dar usor de recunoscut. Atunci cand il avem simtim ca putem cuceri lumea. De multe ori am spus ca daca femeile si-ar dori asta, chiar ar putea sa conduca lumea.

Increderea in propria persoana. Fiecare din noi o avem doar ca ea tinde sa dispara atunci cand avem mai mare nevoie de ea. In locul ei apare teama, teama ca nu o sa spui ceva “corect”, teama ca nu o sa te descurci in anumite situatii…teama sa faci ceea ce simti, stiind ca asta ti-ar bucura sufletul.

Te-ai gandit vreodata ce transmiti oamenilor din jurul tau? Adica…daca oamenii ar trebui sa te defineasca printr-un cuvant, care ar fi acela?

Lasa mastile care iti acopera fata, daruieste mai mult, zambeste mai mult, lasa buna dispozitie sa te cuprinda. Nu o sa mai ai nevoie de pudra ta stralucitoare caci stralucirea ta o sa vina din interior.

Increderea asta in tine mai tine de felul in care iti vezi viata. Oricat incerci sa o masori, rezultatul o sa fie intotdeauna subiectiv. Unii oameni o sa considere ca ai sau nu incredere in tine in functie de modul in care te comporti si arati, dar doar tu o sa stii ce simti in interior.

Increderea e ca o balanta, se poate inclina in orice moment intr-o parte sau alta, depinde de tine sa o echilibrezi.

Totul poate fi minunat in viata ta atunci cand iti propui. Sa nu uiti ca esti o minune, ca viata ta e un dar pretios si ca singura ta datorie e sa traiesti frumos, adica exact asa cum iti doresti!

OUTFIT

Camasa ZARA

Jeans STRADIVARIUS

Cizme ZARA

Geanta STRADIVARIUS

Colier STRADIVARIUS

Ochelari STRADIVARIUS