“We repeat our everyday life, repeat it again and again, and get used to that speed. Therefore, every now and then, we should also have a dead run to change the scenery around us.”

Cateodata cred ca ne complacem in monotonie si prindem radacini imaginare intr-un loc. Ne plangem deseori de plictiseala, de banal, de mediocritate, ne este frica sa iesim din zona noastra de confort.

Adevarul e ca viata isi pierde putin din farmec cand e pusa pe “repeat”.

Sunt intr-o permanenta lupta cu mine. Nu-i usor. Nu a fost niciodata dar cu timpul am invatat sa-mi stapanesc temerile. Oricum viata te duce, cumva, la un moment dat, intr-un punct in care nu iti da decat o singura optiune: sa o iei de la capat.  Plus ca e mult mai usor sa fii pus in fata faptului implinit decat sa alegi tu cum sa-ti schimbi soarta, asa-i?

Lumea ni se intinde la picioare, mare si diversa, asteptand sa o exploram. Si noi ramanem pe loc, in aceeasi oras, in aceeasi casa, in acelasi birou, in aceeasi cafenea in care iesim in weekend.

Am invatat ca desi nu e bine sa iei decizii pripite, de cate ori gandesti prea mult renunti sa mai faci ceva.

“Nu astepta conditiile perfecte ca sa incepi ceva. Inceputul este cel care face conditiile perfecte”

Suntem prinsi intr-o viata cu ritm alert in care avem multe griji, pe langa job, statut de iubit(a), fiu sau fiica, frate sau sora, sot si sotie sau parinte. Avem multe, prea multe de facut de la o zi la alta. Ajungem din ce in ce mai greu sa ne odihnim. Uitam poate ce ne dorim si lasam totul in voia sortii.

Tot ce avem momentan sunt scuze, dar pana cand? Pana cand o sa ramanem in acelasi punct?

Inceputurile sunt mereu grele, vin cu provocari, aduc nelinisti, nopti nedormite, intrebari si cautari. Dar pot fi al naibii de frumoase.

 

 

OUTFIT

PALTON STRADIVARIUS

CAMASA MANGO

BLUGI STRADIVARIUS

CIZME MOTIVI

Chipul tau spune o poveste. Iti reflecta dorintele, pasiunile, fricile si iti aminteste toate promisiunile pe care ti le-ai facut tu sau ti le-au facut altii, iti “arata” drumul pe care l-ai strabatut pana acum, inimile pe care le-ai frant, cicatricile pe care ti le-au lasat altii. Iti “arata”reusitele sau dezamagirile. Chipul tau spune o poveste pe care n-ai vrea sa o impartasesti cu toata lumea dar, poate, uneori, vrei sa o stie altii, ca sa te inteleaga.