Cat valoreaza un an? Unde erai anul trecut pe vremea asta? Iti mai amintesti ce ti-ai propus acum 5 ani?

Citisem zilele trecute un articol in care spunea ca imbatranirea incepe la 30 de ani. A fost ca un dus rece.

Timpul trece, nici nu iti dai seama cat de repede trece. Uneori ma sperie cand ma gandesc. Zilele sunt lungi, dar anii trec repede. Primavara se transforma atat de repede in toamna, atunci cand nu stii cum a mai trecut un an si ce anume ai facut in acel an. Nu avem ceritudinea niciunui maine. Mai tarziu de multe ori inseamna niciodata.

Nu mai sunt omul de ieri, de acum o saptamana, de acum 3 ani. Nici in oglinda, nici in suflet.

Imi place sa cred ca eu, ca om, am adus ceva frumos in vietile celor care ma inconjoara. Iar asta imi da o stare de bine. Si imi doresc sa pot face asta in continuare.

Parca cu fiecare an care trece devin un alt EU. Cu siguranta asta simtiti fiecare din voi. De fapt nici nu e nevoie de un an ca sa nu mai fii acelasi om, orice experienta te schimba. Ce iti doreai ieri nu mai e valabil azi.

Viata  este  un proces atat de simplu, pacat ca o intelegem doar in momentul in care simtim pericolul. Atunci o apreciem cel mai mult.

Timpul este schimbare, intotdeauna va fi asa. Totul se poate schimba in orice moment, iar cand intelegi acest lucru nu-ti  va mai fi teama de nimic,  pentru ca nu mai ai nimic de pierdut.

Cred ca ai pierdut deja ceea ce nu ti-a fost scris, ceea ce nu ti-a trebuit sau ceea ce nu era parte din povestea ta.

Viata oricum nu te intreaba niciodata daca esti pregatit sa primesti ceva. Fericirea se pare ca nu se poate programa, nici iubirea.

Asa ca ridica ochii din telefon, ridica ochii din laptop, privește deasupra monitorului, lasa display-ul deoparte si vezi! Ce se vede pe fereastra astazi? Ce ai facut astazi pentru visul tau? Cate zambete ai oferit?

Apreciaza viata mai mult!

Visul oricarei femei este sa afiseze in fiecare zi un look proaspat si diferit. Ce ne facem insa atunci cand fie nu suntem dispuse sa investim foarte mult în haine, fie ne-am îndragostit de o piesa vestimentara pe care ne-am dori sa o purtam cat mai mult?

Item-ul de astazi, salopeta navy de la Nichi Cristina Nichita, este extrem de versatila. De asta am ales sa fac 2 outfituri. Este foarte usor sa transformi o tinuta office in una casual. A fost nevoie sa schimb doar incaltarile si cateva detalii.

Asa ca daca esti hotarata sa investesti intr-o piesa moderna si versatila, alege o salopeta.

Salopeta este un statement item in garderoba oricarei femei.

 

OUTFIT

SALOPETA NICHI CRISTINA NICHITA, o puteti achizitiona de aici

PANTOFI MUSETTE

GEANTA PARFOIS

SAPCA STRADIVARIUS