Paris este unul dintre cele mai iubite orase ale lumii, dar nu poti sa intelegi de ce pana nu ajungi acolo.

Orasul luminilor, orasul dragostei, sau orasul copilariei – doar trei definitii in care Paris, capitala Frantei, se regaseste deplin.

Era pe lista mea. Cand ma gandeam la Paris ma imaginam stand la o cafenea de unde se vede turnul, cu o cafea si un croissant in mana.

Oui, le croissant! Un deliciu pur frantuzesc. E un must. A se consuma in fiecare dimineata si ori de cate ori este nevoie! 🙂

Nu exista calator din lumea aceasta care sa nu-l treaca in lista destinatiilor sale.

Nu-mi doream neaparat sa ajung acolo in cuplu, voiam doar sa-mi indeplinesc visul. Dar ce iti poti dori mai mult atunci cand  ajungi acolo cu iubirea vietii tale?!

Orasul asta emana iubire prin toti porii, chiar in ciuda evenimentelor negative ce au loc, din pacate, din cand in cand.

Pot sa spun ca este un oras absolut superb, de care m-am indragostit. Ador Parisul, asta e concluzia la care am ajuns dupa ce l-am vizitat. L-am vazut in zile ploioase si totusi a avut un farmec de nedescris.

Mi-au placut cladirile extrem de mult, strazile,  Sena, muzeele, parcurile, mancarea, terasele, restaurantele, vinul, civilizatia, atmosfera, viata de acolo. Acum inteleg cu adevarat de ce foarte multi oameni si mari artisti au ales Parisul.

Parisul are un strop de lumina, de frumusete si de magie pentru oricine si se spune ca macar o data in viata trebuie sa ajungi acolo.

Eu sper sa ne reintoarcem acolo curand.

Video aici