Traim in fiecare zi la fel, ca niste roboti. Suntem lipsiti de energie. Jobul e solicitant. Traficul e infernal. Ne asteptam ca oamenii de langa noi sa ne lase balta. Asteptam nerabdatori week-end-urile. Mancam la drive-uri. Suntem mereu pe fuga.

Nu vrem sa iesim din zona noastra de confort. Si ce mai zona de confort!

Suntem spectatori la propria noastra viata. Amanam mereu lucrurile “pe maine”. Nu mai avem timp de nimeni, nici macar de noi. Nu mai stim ce e aia educatie. Bunul simt nu mai exista. Modestia nu mai este de multa vreme la moda. Ne incadram in tipare, avem ca modele oameni “artificiali”, ne incanta tot ce straluceste.

Cred ca am avut o saptamana grea. Sau o perioada grea. Sau poate nu e anul meu.  M-am trezit de dimineata cu un gol in stomac, de fapt senzatia o am inca de ieri. Imi vad chipul in oglinda si imi amintesc ca iarasi am dormit putin.

Ma gandesc la toate lucrurile pe care as vrea sa le fac si pentru ca, probabil, sunt atat de multe nu stiu cu care sa incep. Sau poate nici energie suficienta sa ma mobilizez nu am. Nu stiu exact ce e dar simt ca astrele imi sunt potrivnice.

Genele feminine de stres, grija si preocupare nu m-au ocolit. Vad probleme inexistente, ma gandesc la situatii putin probabile si ma stresez inutil de mult, ajungand sa am episoade de anxietate destul de puternice.

Oricat de mult as incerca sa-mi vad doar de lucrurile mele, nu am cum sa ma detasez de cele din jurul meu.

Ca multe dintre voi probabil, muncesc mai mult pentru rezultate mai bune, pentru un salariu mai mare, pentru pantofii sau rochia din vitrina de la magazinul “x”.

Stiu ca si tu ai avut unele momente in care ai suferit si te-ai simtit demoralizat si neinteles, poate chiar singur.

Ce am invatat in toti acesti ani a fost ca in viata totul depinde de tine si de modul in care alegi sa reactionezi la tot ce se intampla.

Mai stiu ca un moment dificil poate insemna un capat de drum, un prag maxim de suferinta sau poate insemna o binecuvantare si o adevarata transformare ca om.

Multi dintre noi, ne asteptam, cateodata, ca viata sa fie o linie dreapta care sa prezinte intotdeauna siguranta, dar nu e asa. Oricat de mult am incerca, nu putem sa fim siguri niciodata de nimic nici macar de zilele pe care le avem de trait.

Ceea ce ai nevoie sa faci in astfel de momente mai dificile este sa nu mai opui rezistenta, nu poti obtine niciodata pacea interioara evitand ceea ce se intampla.

Lucrurile in final se aseaza. Daca te pierzi undeva pe parcurs, ai grija sa revii pe drumul tau. Acelasi lucru incerc sa-l fac si eu.

Fericirea vine din calitatea vietii, din modul cum iti traiesti viata si de cine esti ca persoana. Poti pierde orice in viata, dar nu te poti pierde pe tine.

Este extrem de important sa te reconectezi cu tine insuti din cand in cand.

Asa ca, departe de lumea dezlantuita, de praf si de tot felul de zgomote, in mijlocul naturii este locul ideal sa redevenim noi insine in modul cel mai natural si firesc.

Scufunda-te in solitudine, pentru un timp!

OUTFIT

Rochie ZARA

Shoes PULL&BEAR

Curea STRADIVARIUS

Palarie STRADIVARIUS

Cercei  STRADIVARIUS