Zi de zi aceeasi problema: cu ce ma imbrac azi?

Hainele sunt doar o bucata dintr-o perspectiva creativa, autentica a ta. Au depasit de multa vreme latura utilitatii si au devenit o carte de vizita. Daca schimbi ceva in modul in care te imbraci in mod sigur ai schimbat si modul in care traiesti.

Importanța hainelor este cu atat mai mare cu cat studiile au aratat ca o prima impresie despre cineva se formeaza in numai cateva secunde de la primul contact vizual. Cred ca nu tinem cont de acest lucru intotdeauna.

De aceea, cand ai o stare de spirit nu tocmai pozitiva, nu merge in sensul ei! Fii creativa, alege ceva care sa te scoata din anonimat! O anumita piese vestimentara pe care o adori, o anumita culoare sau chiar o textura te pot face sa te simti mai bine intr-o zi in care nu esti in cea mai buna forma.

Fii atenta la cum te imbraci, haina iti imprumuta din energia ei! 🙂

Ar trebuie sa ne imbracam in functie de personalitate, pasiuni, sa tinem cont de ceea ce ne avantajeaza, sa ne gandim mai mult la mesajul pe care vrem sa-l transmitem celor din jurul nostru!

Astazi am ales una din combinatiile mele favorite, pe timp de vara, albastru cu roz. Si de data asta am reusit sa si filmez cateva cadre. Sunt tare bucuroasa ca am reusit sa-mi editez primul video. Rezultatul il vedeti aici.

Sper sa va placa! 🙂

 

OUTFIT

Top MANGO

Pantaloni ZARA

Pantofi ZARA

Geanta ALDO