Let’s face it, you only get one shot at this whole being a human thing, so you best decide what sort of human you want to be.

Tot ce se petrece cu noi, bun sau rau, ne influenteaza gandurile si deciziile. Tot ce se petrece in jurul nostru, ne marcheaza viata, mai mult sau mai putin, ne schimba pe dinauntru, ne transforma…

Cum fiecare din noi stie deja, viata nu este o linie dreapta. In fiecare clipa “lucram” sa ne gasim echilibrul intre ce suntem, ce vrem sa fim si ce putem, ce ne “permitem” sa fim.

Ajungem sa facem lucruri ciudate pentru aprobarea altora. Ajungem sa negam parti din noi pentru ca nu dau bine in societate. Ne ferim de schimbari pentru ca ne este frica de esec. Fugim de noi dar alergam dupa tot felul de prostii.

Viata ta trebuie sa reflecte ceea ce iubesti tu mai mult si ceea ce te face fericita!

Am fost indoctrinati de mici ca totul se rezuma la competitie si performanta. Toti vrem sa reusim, sa avem succes,  sa fim cei mai buni, cei mai fericiti,  de asta suntem, zi de zi, intr-o cursa contra cronometru.

In jurul nostru sunt tot felul de oameni. Ne uitam in stanga, ne uitam in dreapta. Studiem tot. Ne uitam repede la noi. Facem o comparatie…Gresim dar totusi continuam!

Consideram, gresit, ca ii cunoastem pe ceilalti. Ca stim sa interpretam gesturile lor. Le construim povesti in capul nostru. Punem emotii, sentimente, totul pentru actiunea din filmul nostru imaginar.

Ar trebui sa stim deja ce ne place si ce nu. Am ajuns la varsta in care ne putem forma propriile opinii si putem trece toate informatiile prin propriul nostru “filtru”. Si cu toate astea parca refuzam sa ne folosim aceste capacitati.

Cumva am trecut peste toate pragurile din viata noastra pana acum dar tot continuam sa cautam…

-Ce cautam de fapt in viata?

-Sa traim impliniti.

-Si implinirea de unde vine?

Viata e plina de intrebari fara raspuns. Si cand gasesti o parte din ele, apar, de cele mai multe ori, alte intrebari.

Viata nu vine cu instructiuni de folosire, nici cu o harta care sa te conduca spre fericire si succes dar cateodata te surprinde in cel mai frumos mod posibil.

Someday we will find what we are looking for… Or maybe we won’t. Maybe we will find something much greater than that.

OUTFIT

Suit  ZARA

Shoes ZARA