Ca si ranile fizice, ranile sufletului dor si ne afecteaza. Cred ca linistea sufleteasca este cel mai dorit sentiment de catre om. Odata stricat echilibrul asta, devenim nelinistiti si avem un sentiment de tristete permanent. Ajungem sa ne izolam de cei dragi si uneori de noi insine.
Cum stricam echilibrul asta?

Blocam o parte din energia noastra in chestii din trecut, nu putem sa ne iertam pentru ce am facut noi sau ce ne-au facut altii. Continuam sa facem lucruri care nu ne definesc, facem compromisuri, ne degradam sufletul. Ne mintim ca suntem bine. Si suntem bine pana intr-o zi…
Pacea sufleteasca se manifesta diferit la fiecare din noi. Un mic gest, o adiere de vant, un zambet, o strangere de mana ne pot schimba radical starea interioara.

Multi oameni cauta pacea si bucuria permanenta.

In acelasi timp ma intreb cum poti gasi pacea interioara in vremurile astea nesigure?!

Eu am un loc preferat unde merg de fiecare data cand lucrurile nu-mi ies asa cum imi doresc eu, un loc unde ma linistesc instant, in mijlocul padurii, si un copac caruia sa-i las toata energia mea negativa. Am mai facut poze acolo si in alte dati. Aveam un loc preferat si in Iasi, acum am si in Cluj. Cateodata ma intreb daca s-a mai schimbat ceva acolo.

Iubesc oamenii, animalele, plantele si ma simt puternic conectata la tot ce inseamna natura, cer, pamant. Am fost un copil crescut in natura si poate de asta am 0 fascinatie teribila pentru ea.

Pot sta ore intregi privind norii sau felul in care vantul misca frunzele.

Iubesc armonia si pacea mai mult decat orice.

Poate nu realizezi ca sufletul tau are nevoie de vindecare si cine stie, poate nici nu are… dar daca ai o “stare de disconfort” pe care nu ti-o poti explica asta e un indiciu bun ca ceva nu e in regula.

Departe de lumea dezlantuita, de praf si de tot felul de zgomote, in mijlocul naturii este locul ideal sa redevenim noi insine in modul cel mai natural si firesc.

OUTFIT

Top Zara

Pantaloni Zara

Sandale Pull&Bear

Geanta Stradivarius

Coliere Stradivarius