Cum spuneam intr-un story acum ceva timp, detest perioada asta a anului, e extrem de deprimanta. Parca te iau toate gandurile negative, parca te ajung toate din urma, parca nu-ti mai place nimic.

Imi lipseste cu siguranta vitamina D. Sunt momente in care imi doresc sa ma fi nascut la ocean, cu soarele deasupra in fiecare zi. Apoi imi amintesc de Africa si alte zone sarace si sunt recunoscatoare.

Noi, oamenii, mereu cautam altceva, cautam ce nu avem in momentul respectiv. Alergam dupa lucruri care nu ne trebuie, dupa persoane care nu ne vor. Din dorinta de a avea mai mult, mereu vrem mai mult.

Cred ca uneori ar trebui sa ne oprim si sa privim in jurul nostru. Sa ne uitam la tot ce avem, la tot ce am realizat, sa-i apreciem mai mult pe cei care ne iubesc.

Ceea ce traim noi in fiecare zi, toata aceasta monotonie, fuga pentru lucruri materiale ar trebui sa ne sperie.

Fugim ca nebunii catre nimicuri, catre o casa mai mare, o masina mai scumpa, o vacanta mai departe, fara a sti sa definim departe de ce. De noi?

Cum am mai scris si in alt articol, vrem sa fim perfecti. Vrem ca ceilalti sa fie perfecti. De asta pierdem din vedere lucrul esential, uitam sa traim. Alergam mereu sa avem un trup perfect, o relatie perfecta, o viata perfecta si uitam detaliile de baza, zambetele lungi si dese, bucuriile marunte si extrase din orice.

Plus ca “perfectiunea” nu exista. E doar o himera.

Oare nu ne abandonam sufletele in fuga asta stupida pe care o numim viata. Mancam pe fuga, dormim pe fuga, iubim pe fuga, traim pe fuga. Nu mai exista strop de vesnicie si parca si speranta noastra e abandonata pe undeva.

Si te trezesti intr-o dimineata ca nu mai stii cine esti…

Exista momente in care realizezi ca ai dat atat de mult din eu-ul tau, incat  nu ti-a mai ramas mare lucru. In astfel de clipe dificile, ar trebui sa-ti “remodelezi”sufletul, sa-i schimbi substanta, sa-l faci din cel mai dur material de care nu se poate lipi nimic, de care nu poti atasa nimic, pe care nu-l poti sparge sau rupe in bucati.

Usor de spus, greu de facut.

Suntem cei ce vor totul!

Daca ne-am opri, sa ne oprim cateva secunde din tot ce facem…

OUTFIT

Pantaloni  ZARA

Sacou Stradivarius

Bluza Zara